Breaking News
25 Ιουνίου 2019

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στην κεντρική και βόρεια χώρα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές κυρίως ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα και το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές ή όμβρους στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 16 έως 36 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά. Ο υδράργυρος από 19 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με παροδικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics