Breaking News
27 Ιουνίου 2019

Ο Γιώργος Λογιάδης έκανε το "μικρό" αλλά απαραίτητο!

 


Είναι αλήθεια, τελικά, πως τα "μικρά" έχουν αξία και μάλιστα "κυκλοφορούν"! Συζητήθηκε πολύ τις προηγούμενες μέρες περιστατικό που σημειώθηκε στο παζάρι των Μοιρών, το περασμένο Σάββατο, όπου δεν προλάβαιναν πωλητές και κόσμος να χαιρετούν υποψήφιους βουλευτές. Χειραψίες, χαμόγελα, φυλλάδια και κάρτες "πήγαιναν κι έρχονταν" .

Τη διαφορά, όμως, την έκανε ο Γιώργος Λογιάδης, που εκείνη την "καυτή" μέρα, πήγε στα καφενεία και παράγγειλε μπουκάλια νερού για όλους τους πωλητές στους πάγκους. Έτσι αθόρυβα, χωρίς μεγαλοστομίες, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25 εστίασε με τον πιο γνήσιο ανθρώπινο τρόπο σε μια ανάγκη μικρή αλλά βασική κι αρχέγονη.
cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics