Breaking News
05 Ιουλίου 2019

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες την Παρασκευή στα κεντρικά και βόρεια και το Σάββατο στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και την Παρασκευή πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα βόρεια την Παρασκευή και σε όλη τη χώρα το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανή βροχή το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και η θερμοκρασία από 16 έως 38 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος και ζεστός καιρός.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 14 έως 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλοκαιρία, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 19 έως 38 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics