Breaking News
13 Αυγούστου 2019

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα παρακολουθήσει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Στην Τουρκία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

 

Για την Τουρκία αναχωρεί την Τρίτη (13/8) ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα παρακολουθήσει στην Κωνσταντινούπολη, τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, προσκεκλημένος του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, στο περιθώριο του τελικού θα έχει συνάντηση με το αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενώ στην Τουρκία θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Τη σχετική πρόσκληση είχε μεταφέρει στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς, στη συνάντηση που είχαν στις 16 Ιουλίου, στην Αθήνα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics