Breaking News
27 Αυγούστου 2019

Με Τεντόγλου, Καραλή, Τσιάμη, Παπαχρήστου, Γκούσιν η ομάδα της Ελλάδος για τους Βαλκανικούς της Βουλγαρίας.

 

Με καλή ομάδα θα συμμετάσχει η Ελλάδα στους Βαλκανικούς αγώνες της κατηγορίας ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Οι αγώνες αποτελούν μια πολύ καλή αγωνιστική ευκαιρία για τους αθλητές που μετέχουν καθώς υπάρχει η δυνατότητα ενός δυνατού τεστ για κάποιους που έχουν ήδη τα όρια ή για το Παγκόσμιο της Ντόχα (28/9-6/10) και για κάποιους που θα κυνηγήσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους καθώς και για άλλους οι οποίοι προετοιμάστηκαν όλο αυτό το διάστημα για τη συμμετοχή τους στους ιστορικούς αυτούς αγώνες των οποίων ως γνωστό ο ΣΕΓΑΣ είναι ο ιδρυτής.

Η ομάδα αποτελείται συνολικά από 25 αθλητές και αθλήτριες (13 άνδρες, 12γυναίκες) και ανάμεσα σ' αυτούς είναι ο Τεντόγλου, ο Καραλής ,ο Τσιάμης, η Παπαχρήστου, η Γκούσιν και η Σπανουδάκη.

Αναλυτικά: Άνδρες: Κοτίτσας Χρήστος (800μ), Κυριακίδης Πέτρος (400μ εμπόδια), Νάκος Κώστας (400μ εμπόδια), Μίνο Γιώργος (3000μ), Καραλής Εμμανουήλ (Επί Κοντώ), Χρυσανθόπουλος Θεόδωρος (Επί Κοντώ), Τεντόγλου Μίτλος (Μήκος), Τσιάμης Δημήτρης (Τριπλούν), Μποφτσής Παύλος (Τριπλούν), Μουζενίδης Οδυσσέας (Σφαίρα), Σκαρβέλης Νίκος (Σφαίρα), Αναστασάκης Μιχάλης (Σφύρα), Φραντζεσκάκης Χρήστος (Σφύρα).

Γυναίκες: Γάτου Μαρία (100μ), Σπανουδάκη Ραφαέλα (200μ), Βασιλείου Ειρήνη (200μ), Μαρινάκου Αναστασία (1500μ), Πεσιρίδου Ελισάβετ (100μ εμπόδια), Κοτσαχείλη Ισαβέλλα (3000μ), Γκούσιν Τατιάνα (Ύψος), Πόλακ Έλενα (Επί Κοντώ), Κολοκυθά Ευθυμία (Μήκος), Παπαχρήστου Βασιλική (Τριπλούν), Αναγνωστοπούλου Χρυσούλα (Δίσκος), Σκαρβέλη Σταματία (Σφύρα),

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 20.50 με την πτήση A3 982 για τη Σόφια και στη συνέχεια οδικώς για το Πράβετς και θα επιστρέψει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με την πτήση A3 983 στις 22:20 και προβλεπόμενη άφιξη στην Αθήνα στις 23:35.
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics