Breaking News
29 Αυγούστου 2019

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι εκεί για να σε ξεναγήσει

 

Μια σπουδαία χρονιά διανύει φέτος το Κολλέγιο Κρήτης MBS, αφού γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του στη διεθνή Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση!

Θες να μάθεις περισσότερα για το MBS; Θες να γνωρίσεις τους καθηγητές και να επισκεφθείς τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, πριν αποφασίσεις για το μέλλον σου;

Έχεις την ευκαιρία!! Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 - 21.00, το Κολλέγιο Κρήτης MBS ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι εκεί για να σε ξεναγήσει στους χώρους και η ακαδημαϊκή ομάδα έτοιμη να σου λύσει κάθε απορία!

To Κολλέγιο Κρήτης MBS ανοίγει τις πόρτες του, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019!
Μάθε τα πάντα για τα προγράμματα:

Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ψυχολογία
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- MBA
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Σπούδασε στο Κολλέγιο Κρήτης και επωφελήσου από τα προνομιακά δίδακτρα του 2019.

Αναγνωρισμένες διεθνείς Πανεπιστημιακές σπουδές από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινώνησε με το MBS στο τηλέφωνο 2810 342700 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάνε την επίσκεψή σου στη διεύθυνση «Ολυμπιονικών 84 & Αντήνορος, περιοχή Θέρισσος Ηρακλείου».

Εσύ σε ποιους θα εμπιστευτείς το μέλλον σου; Επέλεξε έξυπνα!

Κολλέγιο Κρήτης MBS – 40 χρόνια πρωτοπόροι στη διεθνή Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics