Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2019

Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και λίγες βροχές τις θερμές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 20 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 14 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ στα ανατολικά και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics