Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2019

Το ένα μετά το άλλο αρχίζουν και τα ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα, στα οποία έχουν συμμετοχή Έλληνες πρωταθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Τελευταία ενημέρωση 20/09/2019, 02:49www.sport-fm.gr
Καλή αρχή για Τόλιου και Παρίδη στη Σουηδία

Το σαββατοκύριακο έγινε το πρώτο αγωνιστικό διήμερο στην πρώτη κατηγορία γυναικών της Σουηδίας και, μάλιστα, περιελάμβανε το ντεμπούτο μίας ακόμα διεθνούς αθλήτριάς μας στη σκανδιναβική χώρα.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παρίδη, η οποία έγινε συμπαίκτρια της Κατερίνας Τόλιου στη Στόρφορς. Για αρχή, πήρε μέρος στο ένα από τα δύο ματς της ομάδας, αγωνίστηκε στο διπλό και είχε θετική πρεμιέρα. Η Τόλιου, που είναι σταθερή αξία της Στόρφορς και το 2018 τη βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου, αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις του διημέρου και είχε μόνο νίκες.

Η φιναλίστ του περυσινού τελικού του πρωταθλήματος σημείωσε εύκολα τις δύο νίκες. Αρχικά, επιβλήθηκε εντός έδρας της Μελαρένερτζι με 6-1 σετ. Η Τόλιου κατέβαλε τη Μικαέλ Κάρλσον και την Κορνέλια Ριλισκάιτε με 3-0 σετ, ενώ, μαζί με την Παρίδη στο διπλό, ξεπέρασαν τις ίδιες αντιπάλους με 3-1 σετ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics