Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2019

v Με ποινή φυλάκισης τριών ετών αντιμετωπίζει μια ψυχολόγος σε σχολείο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία έκανε σεξ με μαθητή της μέσα στην τάξη.


Σε ένα σύνηθες φαινόμενο τείνουν να εξελιχτούν πλέον οι ερωτικές σχέσεις που έχουν δασκάλες και καθηγήτριες που δουλεύονυ σε σχολεία με μαθητές τους.

Τελευταίο περιστατικό ήταν αυτό που έγινε στο σχολείο Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου μια 35χρονη ψυχολόγος έκανε σεξε με μαθητή της μέσα σε τάξη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2018, με τις αρχές να ξεκινούν έρευνες λίγες μέρες μετά το περιστατικό, κάτι που είχε σαν συνέπεια να προχωρήσουν στην σύλληψη της Kristen Lynn Boyle.

«Οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την ψυχική υγεία μπορούν να ασκήσουν μεγάλη επιρροή στους ασθενείς τους. Αυτή η προδοσία της εμπιστοσύνης είναι ακόμα πιο έντονη επειδή προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την θέση της για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος» ανέφερε σε δηλώσεις του ο εισαγγελέας Todd Spitzer που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η 35χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ενώ κινδυνεύει και με φυλάκιση τριών ετών.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics