Breaking News
03 Οκτωβρίου 2019

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου Μιχάλης Γαρεφαλάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου του Νομού.

 

Το στοίχημα στα καλύτερα του!

Συγκεκριμένα κι ενώ βρισκόταν στο βήμα στο πλαίσιο της ομιλίας του για τη χθεσινή απεργία, ο κ. Γαρεφαλάκης είπε ότι εργαζόμενος στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου στην Ελούντα, γρονθοκοπήθηκε από τον σεφ του εστιατορίου...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Τόνισε μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος σεφ έχει δώσει ανάλογα δείγματα και κατά το παρελθόν, προκλητικής συμπεριφοράς, φραστικής και χειροδικίας.

"Δεν μας φτάνουν όσα προβλήματα έχουμε και θα ανεχόμαστε ακόμα και ξύλο από τους προϊσταμένους μας;", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαρεφαλάκης.

Νωρίτερα από την αναφορά του περιστατικού αυτού που είναι ένα ακόμα στην αλυσίδα αντίστοιχων που βγαίνουν στην επιφάνεια τελευταία, είχε τονίσει στους παριστάμενους, την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά καταστρέφει εντελώς τον κλάδο, καταργώντας τις συλλογικές- κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics