Breaking News
22 Οκτωβρίου 2019

 

Πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", ενώ ήδη λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης έχει προστεθεί μία διπλή προβολή και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 19.45 και στις 21.30

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ταινίας "Για θύμισε μου", μια ταινία μεγάλου μήκους αφιερωμένη στους "αφανείς ήρωες" , τους φροντιστές ατόμων που νοσούν από Αλτσχαιμερ. Αποτελεί μια 100% εθελοντική και συλλογική δουλειά, με πάνω από 80 εθελοντές επαγγελματίες και μη από όλους τους κλάδους και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ταινία της Μαρίας Σβολιαντοπούλου κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", ενώ ήδη λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης έχει προστεθεί μία διπλή προβολή και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 19.45 και στις 21.30.

 Eirini Nikolopoulou

 

72865100 1169861846547582 6818561702557122560 n


Η συνέχεια βρίσκει το "Για θύμισέ μου" ... on the road. Έχει προγραμματιστεί προβολή της ταινίας στο Ρέθυμνο στις 04/11 στις 20:00 στο Cineland Παντελής και έπειτα στα Χανιά στις 16/11 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο. Συνεχώς προστίθενται νέοι επιλεγμένοι χώροι σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Τη βραδιά της πρεμιέρας θα παρουσιάσει η Κα Ειρήνη Νικολοπούλου - Δημοσιογράφος - Founder: www.eirinika.gr - www.madeingreece.news και την ταινία θα προλογίσει ο συγγραφέας – μεταφραστής Αύγουστος Κορτώ.

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί να διατεθούν στην Αλληλεγγύη Ηρακλείου Εταιρία Alzheimer και υγιούς Γήρανσης. Η όλη προσπάθεια ήδη τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πανελλήνιου Οργανισμού Νόσου Alzheimer και της Εταιρίας Alzheimer Αθηνών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις προβολές στο Ηράκλειο συνεχίζεται. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το κινηματοθέατρο Αστόρια καθημερινά 10:00-14:00 και 19:00-22:00 καθώς και από τα παρακάτω επιλεγμένα καταστήματα " Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης":

1. ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2. ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

3. ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ - ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ - ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ, ΑΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4. ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

5. ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ 83-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Λίγα λόγια για την ταινία
Υπόθεση:

Όλα ξεκινούν όταν ένα «γκρουπ θέραπι» φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις άσχημες και καλές στιγμές που έζησε. Μέσα στην ομάδα αυτή βρίσκεται η Ελένη. Πρόκειται για μία νέα φροντιστή, που δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα της δεν θα την θυμάται. Στιγμές έντονης αγωνίας και πόνου διαδραματίζονται και πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της αποδοχής…

Την προσπάθεια αγκάλιασαν και πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί με ειδικές guest συμμετοχές σε πολύ ιδιαίτερους ρόλους, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Αποστολάκης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τάνια Ρόκκα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και επισκέφτηκαν το νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το τραγούδι των τίτλων έχουν επιμεληθεί η Δέσποινα Σπαντιδάκη στους στίχους ενώ τη μουσική και το τραγούδι η Βούλας Στρατάκη. Το επίσημο βίντεο κλιπ του ομόλτιτλου τραγουδιού κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της ταινίας στο Youtube στις 23/09 σε σκηνοθεσία Κώστα Χαλαμπαλάκη και Γιάννας Κονταξάκη. Το soundtrack ερμηνεύουν οι Bouche Fermee σε σύνθεση της Μαρίας Γούβαλη με πρωτότυπη μουσική, εμπνευσμένη από το σενάριο και τη θεματολογία της ταινίας (βρίσκεται διαθέσιμο στο YouTube)

Υπάρχει ήδη μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου επικοινωνείται η ταινία καθ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και της παραγωγής, με την επίσημη Fan Page στο Facebook να αριθμεί πάνω από 3000 πραγματικά Likes.

Συντελεστές:

Σενάριο: Μαρία Σβολιαντοπούλου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ρενιέρης / Σβολιαντοπούλου Μαρία

Ηχοληψία: Μάνος Συγλέτος

Κάμερα: Μανος Λιανδρακης

Make up Artist : Κατερίνα Πάνου

Hair stylist: Έλσα Τσαουσάκη

Styling: Βέρα Μαθιουδάκη

Φωτογραφία: Στέλλα Βαρδάκη

Graphics design: Άρης Βεισάκης, Θοδωρής Δούσμανης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Ρενιέρης

Διεύθυνση Επικοινωνίας: Χρήστος Αδαμάκης

Πρωταγωνιστούν: Ανδριανή Αγγελιδάκη, Αμαλία Ζαργιανάκη

CRETALIVE.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics