Breaking News
18 Νοεμβρίου 2019

"Tαξίδεψε" και στα Χανιά η συγκινητική ταινία

 

Συγκίνηση και θαυμασμό για τους ανθρώπους που ενέπνευσαν τη δημιουργό Μαρία Σβολιαντοπούλου προκάλεσε η ταινία «Για θύμισε μου», που έχοντας ήδη αποστάσει εξαιρετικές κριτικές, προβλήθηκε και στα Χανιά.

 11

Αφιερωμένη σε καθημερινούς ήρωες που μαθαίνουν περνώντας από δύσκολα στάδια, πως να διαχειρίζονται άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ ,η ταινία καταφέρνει να «αγγίξει» πτυχές μιας νόσου που αλλάζει τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας βυθίζοντας τους στη λήθη.

Όλα ξεκινούν όταν μια θεραπευτική ομάδα φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις δύσκολες και τις καλές στιγμές που έζησε. Μέσα στην ομάδα βρίσκεται η Ελένη η οποία αρχικά αρνείται να δεχτεί πως η μητέρα της δε θα τη θυμάται.

 13

Η ταινία της Μαρίας Σβολιαντοπούλου με τη σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Ρενιέρη και τις μοναδικές ερμηνείες της Ανδριανής Αγγελιδάκη και της Αμαλίας Ζαργιανάκη ,το επόμενο διάστημα, θα ταξιδέψει σε χώρους προβολής σε όλη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επόμενη προγραμματισμένη προβολή είναι στην Αθήνα στις 24/11 CINEMAX NIRVANA 11:00 πμ.
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics