Breaking News
22 Νοεμβρίου 2019

Με ένα αξιοζήλευτο παλμαρέ διακρίσεων ο Ιορδάνης Πασχαλίδης μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μυρτώ Παπαδοπούλου, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία Nacra 17.

 

«Η ιδέα για το εγχείρημα αυτό στριφογύριζε αρκετό καιρό στο μυαλό μου, είχα ανάγκη να κάνω κάτι καινούριο ιστιοπλοϊκά και περίμενα την κατάλληλη στιγμή.

Τώρα με τη Μυρτώ στο πλευρό μου, θεωρώ πως βρέθηκε ο σωστός άνθρωπος τη σωστή στιγμή, οπότε πάμε δυνατά», δηλώσει ο 52χρονος ιστιοπλόος για τη νέα πρόκληση που αντιμετωπίζει και για την οποία προετοιμάζεται μέσα σε λίγους μήνες όταν άλλοι αθλητές έχουν στη διάθεση τους τέσσερα χρόνια.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics