Breaking News
29 Νοεμβρίου 2019

Στο Τσενγκντού θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών και θα έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνει 40 χρόνια ζωής.

Το 1980 στο Χονγκ Κονγκ έγινε το πρώτο event κι από τότε όχι μόνο δεν ακυρώθηκε καμία χρονιά, αλλά ολοένα και μεγάλωνε το πρεστίζ του.

Η αντίστοιχη εκδήλωση των γυναικών άρχισε αρκετά χρόνια αργότερα, ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο ομαδικού, που, επίσης, διεξάγεται σταθερά σήμερα, είχε βγει από το πρόγραμμα για αρκετό καιρό.

Το ατομικό Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια είκοσι τοπ αθλητές από όλον τον κόσμο, χωρίζεται σε δύο μέρη με γκρουπ και «νοκ άουτ» ματς και φυσικά μοιράζει πολύ υψηλά οικονομικά έπαθλα.

Η Ελλάδα επιδεικνύει τη δική της αξιόλογη παρουσία στο θεσμό, χάρη κυρίως στον Καλλίνικο Κρεάνγκα των δύο τελικών. Τρεις συμμετοχές έχει κι ο Παναγιώτης Γκιώνης, μάλιστα θα ήταν και τώρα στο Τσενγκντού αν δεν επιλεγόταν με κάρτα ελευθέρας και δεν του έπαιρνε τη θέση ο Σουηδός δευτεραθλητής κόσμου του απλού, Ματίας Φαλκ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics