Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μάβερικ Βινιάλες κατάφερε φέτος να πάρει δύο νίκες για τη Yamaha, και από την ομάδα τόνισαν πως θέλουν να μείνει και μετά το 2021.


Το συμβόλαιο του Ισπανού team mate του «Γιατρού», Μάβερικ Βινιάλες, με τη Yamaha λήγει το 2021 όμως οι καλές εμφανίσεις του φέτος (για δεδομένα της Yamaha) έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τον κρατήσουν για αρκετό καιρό.

«Ο Μάβερικ δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Είχε πραγματικά πρόβλημα για πέντε, έξι Γκραν Πρι και ο Βαλεντίνο έφερνε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Βαλεντίνο επίσης είχε κάποιες δυνατές στιγμές μέσα στη χρονιά, πήρε δεύτερη θέση στο βάθρο και παραλίγο να κερδίσει στο Όστιν.

Ο Βινιάλες ήταν λίγο χαμένος. Μετά, νομίζω είδαμε μεγάλες βελτιώσεις από τις αλλαγές που κάναμε, άρχισαν να τα καταφέρνουν καλύτερα και οι δύο τους. Ο Μάβερικ στη συνέχεια έπαιρνε τις δικές του αποφάσεις για το πως θα στήσει τη μοτοσικλέτα του.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Οπότε, είναι πολύ ενθαρρυντικό που βελτιώθηκε. Έδειξε τις ικανότητές του, βρήκε και πάλι τη θέση του στην εργοστασιακή ομάδα. Είναι ο μοναδικός αναβάτης της Yamaha που κέρδισε δύο αγώνες φέτος και σίγουρα θα θέλαμε να μείνει μαζί μας και μετά το 2021».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics