Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2019

Την Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, νότια και ανατολικά θαλάσσια τμήματα.

Το Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ την Κυριακή σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Παρασκευή από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα δυτικά τη νύχτα 8 μποφόρ, με ενίσχυση το Σάββατο στα δυτικά στα 7 με 9 και στα ανατολικά στα 6 με 8 μποφόρ. Την Κυριακή θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά με τη θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και το θερμόμετρο από 8 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικά αυξημένη συννεφιά με παροδικές βροχές κυρίως στα νότια, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics