Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2019

Το Σάββατο αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ την Κυριακή σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και τη Δευτέρα θα είναι γενικά καλός σε όλη τη χώρα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά το Σάββατο από δυτικές διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ, με στροφή την Κυριακή σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και τη Δευτέρα σε νότιους 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά το Σάββατο από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ, με στροφή την Κυριακή σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και τη Δευτέρα σε μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και δυτικά ημιορεινά με τη θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 7 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές και παροδικές καταιγίδες με τη θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με στροφή σε δυτικούς και εξασθένηση. Το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με στροφή σε βορειοδυτικούς και εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics