Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2019

Την Πέμπτη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με βροχές στα δυτικά από το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο, βροχές προβλέπονται στα δυτικά (όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες), στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η ορατότητα την Πέμπτη θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ με ενίσχυση το Σάββατο σε όλα τα πελάγη.

Τέλος, η θερμοκρασία, που κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα δυτικά και ο υδράργυρος από 2 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές νεφώσεις, άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά και ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics