Breaking News
04 Ιανουαρίου 2020

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδελφού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο δικός μας Ανδρέας, νοσηλεύεται με πνευμονικό οίδημα στην εντατική...


Το βράδυ της Παρασκευής (3/1), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του. Ο παρουσιαστής φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του. Το πρόσωπό του και τα δάκρυά του σε κάθε βήμα του μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα και αγαπιόντουσαν πολύ. Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την είδηση του θανάτου, είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με τον Θάνο Μικρούτσικο και είχε γράψει στην λεζάντα: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα».

Πιστός, φανατικός αναγνώστης και μέλος με το δικό του, αφανή τρόπο της ομάδας μας, ουκ ολίγες φορές σχολίασε επώνυμα σε άρθρα για τα αθλητικά δρώμενα. Και τον θέλουμε εδώ και πάλι μαζί μας να τα συζητήσουμε όλα... Κράτα γερά Ανδρέα!

 sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics