Breaking News
11 Ιανουαρίου 2020

Καλός σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός αύριο στη χώρα μας με λίγες μόνο βροχές στα βορειοδυτικά και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς στις περισσότερες περιοχές. Παράλληλα η παγωνιά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα υποχωρήσει αισθητά.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια γενικά. Λίγες νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία με πιθανότητα βροχής και ασθενών χιονοπτώσεων κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 1 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου , η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, τοπικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου , γενικά ηλιοφάνεια. άνεμοι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια. άνεμοι βόρειοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics