Breaking News
15 Ιανουαρίου 2020

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις νότιες κυρίως Κυκλάδες με χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πάντως ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι σαφώς καλύτερος χωρίς προβλήματα βροχών κι ανέμων. Εξασθένηση των φαινομένων στη νότια νησιωτική Ελλάδα περιμένουμε την Παρασκευή μαζί με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις, πιθανώς πρωινές τοπικές ομίχλες και το θερμόμετρο από 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις, η θερμοκρασία από μείον 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στη δυτική Κρήτη σταδιακά 7 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου , τοπικές νεφώσεις με βροχές στα νότια και πρόσκαιρες καταιγίδες. άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής κυρίως στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. άνεμοι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics