Breaking News
19 Ιανουαρίου 2020

Με αισθητό κρύο και πολύ ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Οι βροχές πάντως ή οι χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ανατολικής κυρίως χώρας θα είναι πολύ περιορισμένες και κατά κανόνα ασθενείς.

Από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ωστόσο ο παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά θα επιμείνει.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία από μείον 4 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και πιθανώς το βράδυ στη δυτική Κρήτη 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου , τοπικές νεφώσεις. άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενούς βροχής ή χιονοπτώσεων στα ορεινά-ημιορεινά στα βόρεια του νομού. άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics