Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2020

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Λίγες βροχές θα επιμείνουν μόνο στο νότιο Αιγαίο. Καλοκαιρία προβλέπεται από τη Δευτέρα με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια παντού.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά ηλιοφάνεια. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στην Κρήτη μαζί με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα βόρεια με γρήγορη εξασθένηση. η θερμοκασία  από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Μόνο νωρίς το πρωί στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια πιθανότητα για ασθενείς βροχές και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές και λίγες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα μόνο νωρίς το πρωί. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics