Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2020

Οι Εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Σβολιαντοπούλου “Το Χρυσόψαρο του κυρίου Αλτσχάιμερ”


Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Φυλάτος την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στις 7μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας ∆ήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4) 2310821622 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

ο κ. Στέλιος Ζερβός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και η Συγγραφέας

Μετά την ταινία της “Για θύμισέ μου” η Μαρία Σβολιαντοπούλου ύστερα από τον ρόλο του παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη, τώρα πια και ως συγγραφέας, κάνει ακόμα μια προσπάθεια με την παιδική ιστορία της να ενημερώσει το κοινό και να τους προτρέψει να οικειοποιηθούν και να εξοικειωθούν με τη νόσο, καθώς μας ταξιδεύει στον κόσμο του Κύριου Αλτσχάιμερ και τουχρυσόψαρου.

Μέσα από τα μάτια του μικρού Παύλου, ο κάθε πόνος μπορεί να πάρει μια παραμυθένια όψη και να απαλύνει πληγές.

Αφιερωμένο στις χαμένες μνήμες, που κάθε Παύλος κυνήγησε για να φέρει πίσω!

Μία ιστορία για μεγάλα και μικρά παιδιά!
info box
Για ηλικίες από:
Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλ 2310821622

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση:
Πολύκεντρο Νεολαίας ∆ήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4)

Κόστος:
Ημερ/νία διεξαγωγής:
28/02/2020 - 19:00

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics