Breaking News
08 Μαρτίου 2020

Απέσπασε τα συγχαρητήρια του Αυγενάκη για το μετάλλιο στο Ακρόπολις η Ντόρα Γκουντούρα.

 

Στο ιστορικό επίτευγμα της Ντόρας Γκουντούρα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών «Κύπελλο Ακρόπολις», που διεξήχθη στην Αθήνα, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υφυπουργός Αθλητισμού επισημαίνει: «Συγχαρητήρια στη Δώρα Γκουντούρα, την πρώτη αθλήτριά μας που κατακτά μετάλλιο, το χάλκινο, σε Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών, το οποίο διοργανώνεται εξαιρετικά εδώ στην Αθήνα. Μπράβο, έγραψε ιστορία και πλησιάζει ακόμα περισσότερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες @Tokyo2020».

Η Γκουντούρα ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics