Breaking News
09 Μαρτίου 2020

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της χώρας αποφάσισαν να αναβάλλουν κάθε αθλητική δραστηριότητα, σε όλα τα σπορ μέχρι τις 3 Απριλίου, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

 

Η Λομβαρδία και δώδεκα περιοχές στον ιταλικό βορρά είχαν τεθεί ήδη σε «κόκκινο συναγερμό» μέχρι τις 3 Απριλίου, είχαν αναβληθεί αγώνες ενώ άλλοι έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο σε ένα δραστικό μέτρο και να προλάβουν τα χειρότερα, αποφάσισαν να αναβάλουν τα πάντα μέχρι τις 3 Απριλίου.

Ο λογικός συνειρμός είναι πως ενδεχομένως αυτή η εξέλιξη να επηρεάζει το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (12/03) του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, ωστόσο Ιταλός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως δεν αφορά ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μπάσκετ (Euroleague, Eurocup, Basketball Champions League) που αναμένεται να γίνουν τα παιχνίδια των ιταλικών ομάδων χωρίς φυσικά θεατές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics