Breaking News
22 Μαρτίου 2020

Την Κυριακή επιστρέφουν οι τοπικές βροχές στη χώρα μας, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, συνοδεία νοτιάδων και μικρής πτώσης της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της. Τα φαινόμενα πάντως δεν θα έχουν ιδιαίτερη ένταση.

Τις περισσότερες ημέρες της νέας εβδομάδας ο καιρός θα είναι άστατος, με αρκετές βροχές, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις σταδιακά αυξημένες με βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές με βροχές κυρίως από το απόγευμα και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα, νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, νεφώσεις με παροδικές βροχές και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 και πιθανώς στη δυτική Κρήτη 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ. Άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι κυρίως σε Θεσσαλία και κεντρική Στερεά. Ο υδράργυρος από 6 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως από το απόγευμα και μετά. Άνεμοι νότιοι 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics