Breaking News
23 Μαρτίου 2020

Το επίδομα των 800 ευρώ, χωρίς αίτηση θα πάρει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Ποιοι δεν θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

 

Επίδομα 800 ευρώ για τον κορονοϊό περιμένουν εκατομμύρια πολίτες στις αρχές Απριλίου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι εργαζόμενοι που είναι μισθωτοί θα πρέπει να κάνουν μια αίτηση - δήλωση σε πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις που πλήττονται, για το διάστημα ‪15 Μαρτίου-30 Απριλίου‬, θα δοθεί στις αρχές Απριλίου ενίσχυση 800 ευρώ.

Ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ έως τα τέλη Απριλίου θα δοθεί και σε όσους απασχολούνται σε επιχειρήσεις που λειτουργούν με μείωση του τζίρου τους και όχι μόνο σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει. Πρόκειται για εργαζομένους των οποίων η εργασία –και ο μισθός– έχει ανασταλεί, ενώ οι επιχειρήσεις τους συνεχίζουν να λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό.

Την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας. Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, να αποδείξουν μείωση τζίρου, αλλά θα είναι αυτοδικαίως δικαιούχοι.

Μάλιστα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση. Θα πάρουν το επίδομα είτε απευθείας είτε με ένα τηλεφώνημα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από τα δύο θα εφαρμοστεί.

Το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί σε όσους απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1ης Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι πάνω από 40.000 απολύθηκαν τον Μάρτιο.

Η αποζημίωση θα καταβληθεί το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου. Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης θα δοθεί μέσω αιτήσεων που θα κάνουν οι εργοδότες και υπεύθυνων δηλώσεων που πρέπει να υποβάλουν οι εργαζόμενοι στο σύστημα Εργάνη.
eidiseis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics