Breaking News
24 Μαρτίου 2020

Οι βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά θα επιμείνουν την Τρίτη κυρίως στην ανατολική και τη βόρεια χώρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια τοπικά. Νέες βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά περιμένουμε από το απόγευμα της Τετάρτης και τα δυτικά και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα, πιθανώς τοπικά ισχυρές.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, πρόσκαιρα και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας .Η θερμοκρασία από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές και το θερμόμετρο από 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 0 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 1 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία. Ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics