Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊο διαγνώσθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Τζόνσον, παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και θα παραμείνει στην οικία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχτηκε έντονες επικρίσεις σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησής του κατά της πανδημίας, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες αυστηρούς περιορισμούς στην μετακίνηση των ανθρώπων, με στόχο την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν πλέον να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο για να αγοράζουν τρόφιμα, να μεταβαίνουν στους χώρους εργασίας τους, για ανάγκες ιατρικής φροντίδας ή για σωματική άσκηση.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Τζόνσον είπε πως οι πολίτες δεν πρέπει να συναντούν φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους με τους οποίους δεν συγκατοικούν.

«Πρέπει να μείνετε σπίτι. Αν δεν ακολουθήσετε τους κανόνες, η αστυνομία έχει την εξουσία να τους επιβάλει» είπε, ανακοινώντας την απαγόρευση της διεξαγωγής συναθροίσεων, γάμων και άλλων εκδηλώσεων, το κλείσιμο των καταστημάτων και παιδικών χαρών. Όλα τα καταστήματα που πωλούν μη αναγκαία προϊόντα θα κλείσουν, μαζί με βιβλιοθήκες, χώρους λατρείας, είπε, ενώ απαγορεύονται όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics