Breaking News
28 Μαρτίου 2020

Σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σταδιακή εξασθένηση των ανέμων και αρκετή ηλιοφάνεια τοπικά.

Ωστόσο, το Σάββατο δεν θα λείψουν οι βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Την Κυριακή τα στοιχεία δείχνουν ότι η απογευματινή αστάθεια στα ορεινά θα επιμείνει.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές αρχικά στο Ιόνιο, το μεσημέρι και το απόγευμα και στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα δυτικοί έως 7 μποφόρ, βόρειοι στα υπόλοιπα έως 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές νωρίς το πρωί στην Εύβοια, το μεσημέρι και το απόγευμα και στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα βροχής κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ιδιαίτερα στα βόρεια του νομού. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics