Breaking News
29 Μαρτίου 2020

Δημοσιεύματα από την Ιαπωνία, βάζουν στο τραπέζι νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

 

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού έφερε και τη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που ήταν προγραμματισμένοι για το καλοκαίρι του 2020, στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η αναβολή χαρακτηρίζεται βαρύ πλήγμα για την Ιαπωνία, η οποία έχει επενδύσει περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια για την προετοιμασία τους, ωστόσο οι αγορές αρχικά πανηγύρισαν την απόφαση, καθώς αρκετοί επενδυτές προεξοφλούσαν την ακύρωση της διοργάνωσης.

Και αν ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των Αγώνων, δημοσιεύματα από την Ιαπωνία δίνουν στη δημοσιότητα, τα δικά τους σενάρια.

Έτσι, όπως αναφέρει το NHΚ, η ΔΟΕ και η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών τους και αναμένεται το επόμενο διάστημα να κάνουν γνωστές με επίσημη ανακοίνωση τις νέες ημερομηνίες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2021 με την τελετή έναρξης να ορίζεται στις 23 Ιουλίου και την τελετή λήξης στις 8 Αυγούστου.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics