Breaking News
01 Απριλίου 2020

Η Μαρία Τζομπανάκη τα τελευταία χρόνια ζει με τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη και μέσω Skype μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική εν όψει κορονοϊού.

Η Μαρία Τσομπανάκη βρίσκεται σε κατ’ οίκον αυτοπεριορισμό λόγω του κορονοϊού αν και τόνισε πώς οι άνθρωποι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως και δεν δόθηκαν οδηγίες.

«Τα περισσότερα κρούσματα είναι στο Μπρούκλιν και στο Κουίνς. Οι άνθρωποι εδώ δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως. Δεν δόθηκαν οδηγίες. Γι’ αυτό συμβαίνει αυτό το πράγμα. Οι Aμερικάνοι είναι άλλος λαός», ανέφερε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη και πρόσθεσε:

Όπως είπε τα πράγματα εκεί έχουν παραλύσει εξαιτίας της καραντίνας. Όταν πρωτοξέσπασε η επιδημία ο σύζυγός της, ο οποίος είναι χημικός μηχανικός κι έχει σχετικές γνώσεις, της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα ώστε να είναι πιο ασφαλής.

Δεν ακολούθησε τη συμβουλή του, γιατί δεν πίστεψε στην αρχή πως η κατάσταση θα εξελιχθεί σε τόσο κρίσιμη οπότε παρέμεινε εκεί. «Για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπίστεψα, ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο κακό. Δεν το έχω ξαναζήσει κιόλας» είπε, συμπληρώνοντας: «Μετά δεν ήθελα να τον αφήσω και μόνο. Γιατί εδώ δεν έχουμε κανένα άλλο. Είμαστε μόνο εγώ κι αυτός».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη:
Mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics