Breaking News
05 Απριλίου 2020

Οι έντονες βροχές και οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά, θα συνεχιστούν και την Κυριακή κυρίως σε ανατολική Θεσσαλία,

Σποράδες, Εύβοια και ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής με μικρή ύφεση μες την ημέρα. Παράλληλα στο Αιγαίο θα επικρατήσουν συνθήκες θύελλας με 10 μποφόρ τοπικά, ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή στα κεντρικά και τα βόρεια. Και η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με θυελλώδεις βοριάδες και ψύχρα τοπικά, πάντως οι βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά και τα νότια θα είναι λιγότερες.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές, τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, νεφώσεις αυξημένες με πιθανές ασθενείς βροχές.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών και η θερμοκρασία έως 18 βαθμού

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι σταδιακά βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις έως 9 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με πολύ ισχυρές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics