Breaking News
13 Απριλίου 2020

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες, αρκετή ηλιοφάνεια, ανεβασμένες θερμοκρασίες, χωρίς προβλήματα ανέμων.

Επιμένουν τα προγνωστικά στοιχεία για μια πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού την Μ. Τέταρτη με πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, ισχυρούς βοριάδες, τοπικές βροχές και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Πάντως κατά τη διάρκεια της Μ. Πέμπτης ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει καλοκαιρία τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο αναλυτικά, την Μ. Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 11 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι 2 με 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics