Breaking News
21 Απριλίου 2020

Το «πράσινο φως» για την οριστική μετακίνηση της λαϊκής αγοράς του Μασταμπά «άναψε» πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Λότζια, η λαϊκή αγορά που διεξάγεται κάθε Τετάρτη στην οδό Παρασκευοπούλου, μετακινείται στην συνέχεια της οδού Παρασκευοπούλου από την συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου έως την συμβολή της με την Λεωφόρο Ιωνίας, αφήνοντας την οδό Μηνά Γεωργιάδη ελεύθερη για την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, η λαϊκή του Μασταμπά θα παραμείνει στο νέο χώρο για ένα χρόνο, όπως προβλέπει ο νέος σχεδιασμός της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Σισαμάκης άφησε αιχμές και για εκείνους που, όπως είπε, υποστηρίζουν ότι οι αποφάσεις της δημοτικής αρχής είναι αντιδημοκρατικές. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας. Είναι ανήθικο να χαρακτηρίζονται αντιδημοκρατικές οι αποφάσεις της δημοτικής αρχής. Κάποιοι άσκησαν κριτική για το γεγονός ότι το θέμα της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς. Πολλές φορές έχω πει δημόσια για την μετακίνηση της λαϊκής. Το θέμα έχει εγκριθεί από όλες τις αρμόδιες επιτροπές και σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο. Λειτουργήσαμε απόλυτα δημοκρατικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σισαμάκης
crete24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics