Breaking News
27 Απριλίου 2020

Με καλό καιρό σε γενικές γραμμές ξεκινά η νέα εβδομάδα. Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή, η ηλιοφάνεια αρκετή και οι άνεμοι εξασθενημένοι.

Περιορισμένη αστάθεια με απογευματινές βροχές θα εκδηλωθεί στις ορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας. Πάντως, την Πέμπτη δεν αποκλείεται οι βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο να είναι περισσότερες.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 5 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 9 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 11 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί στα νότια, νότιοι στα υπόλοιπα έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 7 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics