Breaking News
20 Μαΐου 2020

Με υποφερτή ζέστη και σκόνη στην ατμόσφαιρα θα περάσει η Τετάρτη. Αισθητή αλλαγή του καιρού περιμένουμε την Πέμπτη με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς ανέμους που θα απομακρύνουν τη σκόνη και καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Δροσιά και βοριάδες θα έχουμε την Παρασκευή.

 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 12 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιή συννεφιά και το θερμόμετρο από 18 έως 29 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγη συννεφιά με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 12 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα με αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Ο υδράργυρος από 12 έως 36 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη συννεφιά με σκόνη και η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 5 και στη δυτική Κρήτη σταδιακά 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 36 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 11 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις και αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics