Breaking News
24 Μαΐου 2020

Με καλές καιρικές συνθήκες θα περάσει η Κυριακή, καθώς θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια με ευχάριστες θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές, αν εξαιρέσουμε την πρωινή ψύχρα.

Λίγες απογευματινές μπόρες περιμένουμε στα βόρεια, ενώ οι άνεμοι δεν θα δημιουργούν πρόβλημα. Η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα περάσει με αρκετή δροσιά και άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά ηλιοφάνεια με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 8 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 11 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια με πιθανότητα βροχής στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Ο υδράργυρος από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι νότιοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics