Breaking News
26 Μαΐου 2020

Αξιόλογη θα είναι η αστάθεια το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη με αρκετές, γενικευμένες βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε επίπεδα πιο χαμηλά από τα κανονικά για την εποχή. Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Πέμπτη, ωστόσο οι καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα συνεχιστούν.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

Σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου θα γιορτάσει η Χριστιανοσύνη την Ανάσταση του Θεανθρώπου, καθώς τα μεσάνυχτα θα ηχήσουν οι καμπάνες σε όλες τις εκκλησίες της χώρας, μιας κι αυτό δεν κατέστη δυνατό το Πάσχα, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σήμερα, όπως τονίζει ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος στο Open TV, «είναι η τελευταία ημέρα που θα λέμε "Χριστός Ανέστη". Σήμερα λοιπόν είναι η λήξη της Αναστάσεως του Κυρίου».

Ο σεβασμιότατος πρόσθεσε ότι «σήμερα οι ιερείς θα διαβάσουν το Ευαγγέλιο της Αναστάσεως, θα πουν το "Χριστός Ανέστη", αφού θα γίνει η μετάδοση του Αγίου Φωτός στους πιστούς. Ο ιερέας θα τελέσει τον Ορθρο της Αναστάσεως και στη συνέχεια την πανηγυρική Θεία Λειτουργία». Πρόσθεσε πως στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Τριανδρίας θα δώσουν μάλιστα και κόκκινα αυγά στους εκκλησιαζόμενους.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics