Breaking News
27 Μαΐου 2020

Έντονη θα είναι η αστάθεια και την Τετάρτη με πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Πέμπτη, ενώ θα επικρατήσει τοπικά και περισσότερη ηλιοφάνεια. Πάντως, οι καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα συνεχιστούν έως και το τέλος της εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά αυξημένη με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 7 έως 24 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδική συννεφιά με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 6 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics