Breaking News
29 Μαΐου 2020

Επιμένει και την Παρασκευή η αστάθεια στη χώρα. Έτσι, ενώ η μέρα θα ξεκινήσει με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν αρκετές τοπικές μπόρες και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο η απογευματινή αστάθεια θα περιοριστεί βασικά στα βόρεια ορεινά και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. Πάντως, αισθητή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από τα μέσα της νέας εβδομάδας και μετά.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 14 έως 22 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα αρκετή ηλιοφάνεια με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα βροχής.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγη συννεφιά με τοπικές βροχές στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι δυτικοί έως 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 7 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics