Breaking News
04 Ιουλίου 2020

Ιδανική αρχή στη… μετα-κορονοϊού εποχή για τον Στέλιο Μαλακόπουλο, ο οποίος σημείωσε νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος στο διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε με το… καλημέρα τις προθέσεις του στο μίτινγκ του Βερολίνου «Midsommar Sportfest», όπου σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος κατηγορίας Τ62, με επίδοση 6 μέτρα 87 εκατοστά.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ κατείχε ο ίδιος αθλητής με 6.80μ. από τις 20 Φεβρουαρίου 2019 στο μίτινγκ Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος έπειτα την επιτυχία του αυτή έγραψε στα social media:

«Μετά από μια απρόσμενη «παύση» στη ζωή μας, μετά από χιλιάδες ανησυχίες και αγωνίες, μετά από αρκετό χρόνο που περάσαμε αντιμέτωποι με τις ίδιες μας τις σκέψεις ,τα καταφέραμε, και βγήκαμε πιο δυνατοί. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτούς που ονειρεύονται και δουλεύουν σκληρά. Τίποτα»!

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics