Breaking News
05 Ιουλίου 2020

Περισσότερο αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή στη χώρα μας και θα συνοδεύεται από αρκετές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρές.

Δεν αποκλείονται και τοπικές χαλαζοπτώσεις, πολλοί κεραυνοί και ξαφνικοί απότομοι άνεμοι, τα λεγόμενα μπουρίνια. Στα νησιά μας, και κυρίως στο Αιγαίο, ο καιρός θα είναι καλύτερος με βοριάδες έως 6 μποφόρ. Με αστάθεια θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα, η βελτίωση του καιρού θα έρθει από την Τετάρτη και μετά.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, λίγη συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 15 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές. Ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics