Breaking News
13 Ιουλίου 2020

Το πρώτο πρωτάθλημα για τη θερινή περίοδο 2020, αυτό των παίδων και κορασίδων στα 30μ. σε ολυμπιακό και σύνθετο τόξο ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

 

Η επίδοση που ξεχώρισε ήταν το εκπληκτικό 681 του, πρωταθλητή πλέον Δημήτρη Κουκιου (Τόξαρχος) στο ολυμπιακό τόξο παίδων.

 image 3 768x481 ENA

Στα κορίτσια του recurve επικράτησε η Δ. Σιδηροπούλου του ΣΚΟΑΑΠΘ με 661 ενώ το χρυσό στο σύνθετο τόξο παίδων ταξιδεύει ήδη προς την Πάτρα με τον τοξότη του Πέλοπα Β.Μ. Πανάρετο να το κατακτά με 674.

Πολλά μπράβο και για τις τοξότριες του Άβαρη Ιφιγένεια Μαργέτη και Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου που αν και χωρίς αγωνιστική εμπειρία είχαν το θάρρος και τη θέληση να αγωνιστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο καταλαμβάνοντας τελικά την 12η και 14η θέση.

 image 7 DYO

Το ΔΣ του ΑΣΤ “ΑΒΑΡΙΣ” συγχαίρει από καρδιάς τις νέες πρωταθλήτριες και τους νέους πρωταθλητές αλλά και όλα τα παιδιά, τους προπονητές, του γονείς και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την τοξοβολία αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Το υψηλό επίπεδο και το “Ευ Αγωνίζεσθαι” που είδαμε από τους νέους μας αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για την ανάπτυξη του αθλήματος και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.
AVARISARCHERY.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics