Breaking News
23 Ιουλίου 2020

Στην μετά καραντίνα εποχή ο Περικλής Ηλίας με χρόνο 3:21:16 περνάει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού στις Καρυές Λακωνίας και στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας 2020 στο XC Marathon.

 

Τα τρόπαια και οι διακρίσεις σε Ελλάδα και Βαλκανικούς είναι αμέτρητα για τον Έλληνα αθλητή. Υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας, με την ιστορική νίκη στο Ornans της Γαλλίας όπου και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Marathon της ορεινής ποδηλασίας το 2013, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδηλάτης σε επίπεδο Ανδρών που φοράει τη φανέλα με τα χρώματα της ίριδας.

Ο αθλητής του ΠΣ Κρόνου Νίκαιας είναι αρκετά ευχαριστημένος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στους αγώνες του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως, παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα παραμένει αβέβαιο, αναμένει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Οκτώβρη στην Τουρκία.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, διότι πήγε ακριβώς όπως το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου. Ήταν από τους αγώνες που ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί αισθανόμουν δυνατός καθ’ όλη την διάρκεια».

Για το αν βρίσκεται σε καλή φυσική και πνευματική κατάσταση ο ίδιος απάντησε: «Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση και είχα δουλέψει αρκετά για αυτούς τους αγώνες», ενώ για τη συνέχεια και τις βλέψεις του: «Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι κάπως αβέβαιο. Σκέφτομαι το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου και την ατομική χρονομέτρηση. Έπειτα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Marathon στις 25/10 Τουρκία».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics