Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο αγώνας υπερπήδησης εμποδίων, στα πλαίσια του παγκόσμιου κυπέλλου που είχε προγραμματιστεί για το επόμενο έτος, στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε λόγω δυσκολιών, που συνδέονται με την πανδημία του κορονοϊού.

 

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπερπήδησης εμποδίων σε κλειστό χώρο, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το επόμενο έτος ακυρώθηκε. Οι διοργανωτές του Amsterdam International Jumping μόλις ανακοίνωσαν την ακύρωση της διοργάνωσής τους, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2021.

«Δεν θέλουμε να αναλάβουμε κανέναν κίνδυνο που αφορά στην υγεία των ανθρώπων», δήλωσε ο Πόλ Ρίμενς, πρόεδρος της διοργάνωσης. Και πρόσθεσε: «Επιπλέον, από οικονομική άποψη, δεν δικαιολογείται η πραγματοποίηση δαπανών σε περίοδο αβεβαιότητας όταν οι κανόνες και τα μέτρα προσαρμόζονται συνεχώς».

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 του παγκόσμιου κυπέλλου υπερπήδησης εμποδίων, δεν έχει ακόμη ανοίξει καθώς και οι αγώνες στο Όσλο, το Ελσίνκι, τη Στουτγκάρδη και τη Μαδρίτη, ακυρώθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, λόγω της κατάστασης υγείας που προκλήθηκε από την πανδημία του Covid-19.

Το άνοιγμα της περιόδου αναμένεται να γίνει στη Λυών, από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics