Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πρωταθλητής μας γνώρισε νέα ήττα στο Πολωνικό πρωτάθλημα


Θανάσης Μαργαρίτης by Θανάσης Μαργαρίτης  
Καλή προσπάθεια από τον Αγγελάκη με τη Ζάμος
Στη σούπερ κατηγορία της Πολωνίας έκανε χτες (17/9) τη δεύτερη συμμετοχή του ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης. Έκανε καλή προσπάθεια, αλλά ήρθε νέα ήττα για τον ίδιο και την ομάδα του, τη Ζάμος.

Η Ζάμος γνώρισε νέα ήττα με 3-0 από την ισχυρή Τορούν εκτός έδρας. Στο δεύτερο επιμέρους στη παιχνίδι ο Αγγελάκης έχασε με 3-0 σετ από τον Πολωνό Τόμας Κοτόβσκι.

Σε σχέση με τα μέτρα προστασίας οι διοργανωτές δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή, αλλά δεν υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα! Για παράδειγμα, επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, οι αθλητές αλλάζουν πλευρές μετά το τέλος των σετ, ενώ όταν το σκορ ομάδων φτάνει στο 2-2 ο αγώνας κρίνεται με διπλό.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics