Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2020

H σεζόν του γυναικείου Six Nations θα συνεχιστεί με τις αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής στις 25 Οκτωβρίου, μετά από παύση επτά μηνών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης 
Στις 25/10 η επιστροφή του γυναικείου Six Nations
Τόσο το τουρνουά των ανδρών όσο κι εκείνο των γυναικών σταμάτησαν το Μάρτιο μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Σκοτία θα υποδεχθεί τη Γαλλία στο Scotstoun Stadium της Γλασκόβης στις 25 Οκτωβρίου ενώ η Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο Energia Park. Οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, που περιλαμβάνουν και τις έξι ομάδες, θα διεξαχθούν την πρώτη Νοεμβρίου, ενώ το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Ιταλίας με την Σκοτία έχει οριστεί για τις 6 Δεκεμβρίου στην Πάρμα.

Στο ανδρικό τουρνουά, Ιρλανδία και Ιταλία θα αναμετρηθούν στο Aviva Stadium στις 24 Οκτωβρίου πριν τον τελικό γύρο που περιλαμβάνει την Αγγλία και την Ιταλία στις 312 Οκτωβρίου.
SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics