Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2020

Για πρώτη φορά η διοργάνωση θα γίνει τον Σεπτέμβριο!
Θανάσης Μαργαρίτης by Θανάσης Μαργαρίτης  


Την Πέμπτη το Πανελλήνιο Υπερπήδησης Εμποδίων
Για πρώτη φορά το Μ Ι Πρωτάθλημα Ιππασίας 2020 στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί το μήνα Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα από την Πέμπτη, 24 έως και την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο για τον περασμένο Μάιο, αλλά η αρχική εκδήλωση της πανδημίας και το lockdown οδήγησε την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας να το αναβάλλει για το Σεπτέμβριο.

Οι αγώνες ειδικά για αυτή τη φορά διεξάγονται χωρίς θεατές με τήρηση των απαραίτητων μέτρων κατά της μετάδοσης του κορονοϊού και με παρουσία μόνο των αγωνιζομένων και των απαραίτητων στελεχών του αγώνα που διαθέτουν ειδική άδεια εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα και εγκεκριμένα από την ΓΓΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων που είναι αναρτημένα στο site της ΕΟΙ.

Το πρωτόκολλο για το ντρεσάζ

Το πρωτόκολλο για τα εμπόδια

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ιπποδρόμια, το Κεντρικό Ολυμπιακό Ιπποδρόμιο με χόρτο και το ιπποδρόμιο με χόρτο 90×90. Η ανάδειξη των Πρωταθλητών στις ηλικιακές κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων, καθώς και της Νικήτριας Αμαζόνας, θα γίνει στον αγώνα αυτό και συγκεκριμένα από αγώνισμα δύο ημερών σε τρεις γύρους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας σφαλμάτων μετά τους τρεις γύρους διεξάγεται αγώνας διαβάθμισης για την πρώτη θέση. Το πρόγραμμα των εμποδίων περιλαμβάνει ακόμη αγώνισμα Νεολέκτων Ιππων, καθώς και αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής για ίππους που δεν μετέχουν στις κατηγορίες Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στο ιπποδρόμιο με χόρτο 90Χ90.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics